Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Területi értékesítési vezető toborzónap - Eger

Gyere el toborzónapunkra és tudj meg a nyitott pozíciónkról. Az esemény célja az, hogy megismertessük a területi értékesítési vezetői pozícióinkban ellátandó feladatokat és megtaláljuk azon új munkavállalóinkat, akik szívesen csatlakoznának a Lidl csapatához!

 

A Toborzónapon való részvétel regisztrációhoz kötött, részvételi szándékodat kérjük itt jelezd az időpont és a helyszín megjelölésével, valamint a csatolt önéletrajzoddal együtt: jelentkezes006@lidl.hu

 

A regisztrációs szándékod elfogadásáról e-mailben értesítünk!

 

Toborzónap helyszíne: Hotel Szent István - Konferencia terem (3300 Eger, Legányi Ferenc utca 12.)

Kezdés: 17:00

Várható befejezés: 19:00

 

Tájékoztatunk, hogy a regisztráció során megadott személyes adataid (név, e-mail cím), kizárólag az eseményen való részvétel biztosítása, ellenőrzése érdekében kezeljük. Regisztráció nélkül nem tudjuk biztosítani részvételed a Toborzónapon. A regisztráció során megadott személyes adataidat, legkésőbb az eseményt követő 30 napon belül töröljük. Az adatkezelés jogalapja az önkéntes hozzájárulásod.

Jogosult vagy tájékoztatást kérni az adatkezelésről, az adataid módosítását, törlését vagy korlátozást kérni, illetve élhetsz az adathordozhatóság jogával. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a Lidl adatkezelése nem felel meg a jogi követelményeknek, akkor a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság eljárását kezdeményezheted, vagy bíróság előtt pert indíthatsz. Bővebb információ: Adatvédelem (lidl.hu)

25.04.2024

Kezdés: 17:00

Hotel Szent István konferencia terem

3300 Eger, Legányi Ferenc utca 12.