Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Vezetői szerepmodell

Szerepmodell_hero

Felelősségteljesen élni & példaképnek lenni

"Vezetőként vagyunk jelen."

Vezetőként vagyunk jelen

Mindegyikünknek megvan a saját vállalati kötelezettsége a feladatai iránt, amiért teljes felelősséget vállalunk. Érdeklődünk munkavállalóink iránt, kérdéseket teszünk fel, ezáltal leszünk jó vezetők. Vezetőként meghatározó szerepet töltünk be, és mindent megteszünk azért, hogy jó példával járjunk el. Szabad mozgásteret hagyunk a munkatársainknak, és egyértelműen kijelöljük a határokat az egyéni döntéseket illetően. A feladatok delegálásakor a munkatársaink képességeit és tapasztalatait tartjuk szem előtt. Büszkék vagyunk a csapatunk teljesítményére és ezt mindig előtérbe helyezzük.

Bizalmat nyerni & fair módon eljárni

"Korrektek vagyunk."

Korrektek vagyunk

Megbízunk munkatársainkban és hiszünk abban, hogy minden egyes munkatársunk a tőle telhető legjobbat hozza ki magából. Olyan vállalati kultúrát támogatunk, ahol a munkatársak bátran rá mernek lépni új utakra. A hibákat pedig a fejlődés és a növekedés lehetőségeként fogjuk fel. Ez hozzájárul üzletmodellünk megszilárdításához, valamint ez segít minket abban, hogy jobbá váljunk. Kiszámíthatóak és megbízhatóak vagyunk. Tartjuk magunkat a szavunkhoz és ígéreteinkhez. Tiszteljük a munkatársaink személyiségét és képességeit. Figyelünk arra, hogy a vezetői szerepünkkel ne éljünk vissza és partnerként kezeljük a munkatársainkat.

Teljesítményorientáltnak & dinamikusnak maradni

"Aki felhagy a fejlődéssel, megszűnik jónak lenni."

Aki felhagy a fejlődéssel, megszűnik jónak lenni

Sosem állunk meg, hiszen van egy belső motor, ami folyamatosan hajt minket. Ha változnunk kell, akkor elszántan tesszük, amiben pedig stabilnak kell maradnunk, azt megőrizzük. Mi vezetők tudatosan és dinamikusan irányítunk célirányosan a vállalat fejlődését szolgáljuk. A mi feladatunk, hogy az innovációt úgy támogassuk, hogy egyúttal a saját alapelveinkhez, rendszereinkhez is hűek maradjunk. Betartjuk az előírt belső folyamatainkat, hiszen csak így tudjuk minden országban ugyanazt a magas színvonalat garantálni és egyúttal a helyi sajátossághoz is rugalmasan igazodni. Biztosítjuk, hogy a jövőben is teljesítményorientáltak maradjunk, de törekszünk arra, hogy a munka-magánélet közötti egyensúlyt megteremtsük.

Munkatársakat fejleszteni

"Teljesítményorientálttá tesszük munkatársainkat, és ezáltal új kapukat nyitunk számukra."

Teljesítményorientált

Az a célunk, hogy a legjobb munkatársak dolgozzanak a Lidl-nél, hiszen ők képzik a sikerünk bázisát. Képezzük és támogatjuk munkatársainkat, ugyanakkor következetesen elvárjuk, hogy minden munkatársunk elkötelezett legyen a munkája iránt. A munkatársainknak joguk van tudni azt, hogy hol tartanak. Ennek érdekében időről-időre konstruktív és értékes visszajelzéseket adunk munkájukról.  Tudjuk, hogy mennyire fontos munkatársaink elismerése, ezért egy olyan környezetet teremtünk, amiben a teljesítményt és az elköteleződést értékeljük, és arra motiváljuk munkatársainkat, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. A jó vezetés nagyon magas szintű önreflexiót követel meg. A munkatársainktól rendszeresen kérünk visszajelzéseket, hogy ezáltal is jobbak legyünk.

Kommunikálva vezetni

"A kommunikáció a sikeres vezetésünk alapja."

Kommunikáció

Egyszerű és direkt. Ez nemcsak az üzletmodellünkről, hanem a kommunikációnkról is elmondható. Vezetőként mindig arra törekszünk, hogy azokra az összefüggésekre világítsunk rá, hogy az egyéni munka milyen fontos értéket képvisel a vállalat működése szempontjából. Döntéseinkbe bevonjuk a munkatársainkat. Gondoskodunk arról, hogy a munkatársaink számára minden olyan információt rendelkezésre bocsássunk, ami számukra szükséges. Tiszteljük azokat a munkatársainkat, akiknek van bátorságuk kérdéseket feltenni, még akkor is, ha azok kritikusak. A válaszadásra mindig szívesen fordítunk időt.

Ismerd meg a Lidl-t!

Nézd meg karrier videóinkat és less be mindennapjainkba!

Csatlakozz Te is üzleteink csapatához!

Csatlakozz Te is logisztikai központjaink csapatához!

Csatlakozz Te is központi irodaházunk csapatához!