Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Diákok, partneri és intézményi kapcsolatok

Nyitott pozícióink
Diákok, partneri és intézményi kapcsolatok

Jelentkezz hozzánk diákként!

Egyetemre vagy főiskolára jársz és szeretnéd tanulmányaid során megszerzett elméleti tudást a gyakorlatban is kamatoztatni? Szeretnél egy olyan munkahelyet az iskola mellett, ahol könnyen össze tudod egyeztetni az órákat a munkaidővel? Szeretnél értékes tapasztalatokra szert tenni, és bepillantást nyerni a kereskedelem világába egy multinacionális vállalatnál?

Akkor jelentkezz hozzánk gyakornoki pozícióba! Számos területen van lehetőséged gyakornokként dolgozni nálunk. Az értékes tapasztalaton túl versenyképes juttatási csomagot biztosítunk gyakornokainknak.

Bolti dolgozói pozícióba is várjuk jelentkezésed, ha érdekel a kiskereskedelem világa és szívesen belelátnál egy piacvezető vállalat működésébe. A Lidl stabil munkahelyként karrierépítési lehetőségeket is kínál számodra és nemcsak az értékesítés területén.

Az alábbi diákszövetkezeteken keresztül tudsz hozzánk jelentkezni:

Multijob
Jobforce Iskolaszövetkezet
Diák Navigátor
Mind-Diák Szövetkezet
Pannonwork
Fürgediák

Multi Job Iskolaszövetkezet

Elérhetőségek

weboldal: multijobisz.hu

e-mail cím: lidl@multijob.hu 

Jobforce Iskolaszövetkezet

Elérhetőségek

weboldal: job-force.hu

e-mail cím: ugyfelszolgalat@job-force.hu

Diák Navigátor

Elérhetőségek

weboldal: diaknavigator.hu

e-mail cím: info@diaknavigator.hu

Mind-Diák Szövetkezet

Elérhetőségek

weboldal: minddiak.hu

e-mail cím: lidl@minddiak.hu

Pannon-Work Iskolaszövetkezet

Elérhetőségek

weboldal: diakmunka.pannonwork.hu

e-mail cím: barti.diana@pannonwork.hu 

Fürgediák Iskolaszövetkezet

Elérhetőségek

weboldal: furgediak.hu

e-mail cím: kpa@furgediak.hu

Egyetemeknek, középiskoláknak

Egyetemi kapcsolatok

A 2023/2024-es tanév során a korábbi együttműködések erősítése mellett számos felsőoktatási intézménnyel vettük fel a kapcsolatot.

Sokszínű együttműködési lehetőséget alakítottunk ki, annak érdekében, hogy a hallgatók számára teljeskörűen mutassuk be a vállalatunkat, valamint nyitott pozícióinkat. A tavaszi szemeszter során részt vettünk karriernapokon, projektfeladatokban, előadásokat tartottunk, illetve lehetőséget biztosítunk az érdeklődőknek, hogy ellátogassanak logisztikai központunkba, irodaházunkba.

Örülünk, hogy ennyien érdeklődtek vállaltunk iránt és segíthettünk a felmerülő kérdések, illetve karrier indítás kapcsán. Reméljük, hogy a későbbiekben lesz lehetőségünk ismét találkozni!

Várjuk középiskolák, főiskolák és egyetemek megkereséseit előadásokkal, kitelepülésekkel és szponzorációval kapcsolatban recruiting@lidl.hu email címen.