Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző
KrisztiHero
Lépj kapcsolatba velünk_hero

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

 

Adatkezelési tájékoztató karrieroldalunkhoz, toborzóportálunkhoz és álláspályázatokhoz , beleértve a Talent Pool funkciót is

Köszönjük érdeklődésedet karrieroldalunk, toborzóportálunk használata során felmerülő adatvédelmi tudnivalók iránt. Célunk, hogy amikor felkeresed honlapunkat, portálunkat a Lidl karrierlehetőségei érdekében, illetve mikor álláspályázatot adsz be részünkre, vagy regisztrálsz a Talent Poolba későbbi karrierlehetőségek érdekében -  minden esetben kellemesen és biztonságban érezd magad, valamint egy átlátható, egyértelmű és teljeskörű tájékoztatást kapj személyes adataidat érintő adatkezelési tevékenységünkről.

1.Karrier oldalunk

 

A következő információk a karrier oldalunk használta során megvalósuló adatkezelésről adnak tájékoztatást.

A személyes adatok olyan információk, amelyek közvetlenül vagy közvetve a személyedre vonatkoznak, illetve hozzád kötődnek. Az adatvédelem és így a Lidl adatkezelési tájékoztatójának a jogszabályi alapját elsősorban a 2018. május 25. napjától alkalmazandó általános adatvédelmi rendelet (GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény GDPR hatálya alá tartozó adatkezelésekre vonatkozó rendelkezései képezik.

2.Toborzó portálunk használata (jelölt-profil létrehozása)

 

 A következő szakaszokban tájékoztatunk arról, hogy milyen adatokat dolgozunk fel, amikor meglátogatod a toborzási portált, és regisztrálsz / létrehozol egy jelöltprofilt, vagy közvetlenül jelentkezel egy pozícióra.


Számos módja van annak, hogy megtedd az első lépést a Lidl-nél a karriered felé:


• Regisztrálhatsz a toborzási portálra, és létrehozhatod jelöltprofilodat azáltal, hogy információkat adsz meg magadról és dokumentumokat töltesz fel, amelyek a jövőbeli pályázatok alapját képezik.  
• Ha rendelkezésre áll, az EasyApply segítségével jelentkezhetsz egy álláshirdetésre – ez a leggyorsabb módja annak, hogy megpályázz egy nyitott pozíciót a Lidlnél. A jelöltprofil automatikusan létrejön számodra.
• Adatgyűjtő űrlap segítségével regisztrálhatsz a Talent Poolba. A jelöltprofil automatikusan létrejön számodra.

3.Álláspályázat

 

Ebben a fejezetben tájékoztatást kapsz, milyen adatokat kezelünk egy konkrét állásra történő pályázatod során.

4.Érintett jogok