Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Központi Értékesítés & Logisztika & Árugazdálkodás

Nyitott pozícióink
Központi értékesítés_hero

Koncepciónk: minőség és egyszerűség

Miből áll a központi értékesítési osztályunk munkája?

12000 üzlet Európa szerte, több, mint 200 Magyarországon – egy üzletpolitika. Célunk az értékesítést, az üzleteket, és a raktárakat úgy összehangolni, hogy az összes munkafolyamatunk egységes és hatékony legyen. Ez egy olyan kihívás, amiért minden nap teljes felelőséget vállalunk.

Miben vagyunk jók?

Vállalkozói szemlélettel rendelkezünk, keressük, kutatjuk az új lehetőségeket, hogy fejlődhessünk. Alapvető koncepciónkat fejlesztünk és nemzetközi sztenderdeket vezetünk be a hazai üzletinkben és logisztikai központjainkban. Támogató funkciót látunk el az üzletekben és a logisztikai központok osztályain.

beszerzés
hatékonyság

A legjobbat mindenkinek

Feladatunk, hogy időről időre vásárlóink helyébe képzeljük magunkat, függetlenül attól, hogy az akciók szerelmeseiről vagy tudatos vásárlókról van szó. A célunk alapvetően az, hogy leegyszerűsítsük a folyamatokat, gyors és letisztult értékesítési környezetet hozzunk létre. Egységes megjelenést biztosítunk üzleteinkben, és gondoskodunk a mindenkori kényelmes vásárlási élmény megteremtéséről.

A tervezéstől az áruk kihelyezéséig

Árugazdálkodással a logisztikai központok diszpozíciós osztályai foglalkoznak. Kollégáink tartják a kapcsolatot a hazai és a nemzetközi beszállítóinkkal, biztosítják a termékek elérhetőségét, végig kísérik a termékek életútját. A rendelt mennyiségtől az elosztáson keresztül egészen a bolti megjelenésig.