Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

IT a Lidl-nél

Nyitott pozícióink
IThero

Mivel foglalkozik az IT egy kereskedelmi láncnál?

Jóval több rejlik a kérdés mögött, mint például a kasszarendszereink működtetése, amivel a Lidl Magyarország vásárlói nap mint nap találkozhatnak. Több, mint 200 lokációnk IT infrastruktúrájáért felelünk. A készletezéstől, az adminisztráción át, a fejlesztési projektekig. Olyan kihívások előtt állunk, mint az adatelemzési eszközök, a technikai automatizálás és a gépi tanulás.

Ebben vagyunk jók

A folyamatos megújulás, innováció, kreativitás működtetik a napi szintű üzletmenetet, ami egész Magyarországot, Európát és az USA-t lefedi. Ez az, ami a mi munkánkat élvezetessé teszi.

Fedezz fel új lehetőségeket a Lidl IT-nál

Въвеждащо обучение

Az egyszerűbb működésért

Nemzetközileg összekapcsolódva és szoros együttműködésben a német központunkkal újdonságokat vezetünk be, azért, hogy az alkalmazások komplexitását csökkentsük a felhasználóink számára.
Idea

Innováció

Világszínvonalú és vezető szoftverfejlesztői hálózattal rendelkezünk. Segítségükre mindig számíthatunk a termékeik és szolgáltatásaik implementálásában.
IT

Folyamatokat optimalizálunk

Minden társosztályunk számára hatékony, innovatív megoldásokat és támogatást kínálunk. Segítünk, hogy gördülékeny és élvezetes legyen az elvégzett munka.