Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Lidl, mint munkáltató

Lidl, mint munkáltató_hero

Köszöntünk a Lidl-nél!

A Lidl az egyik vezető kiskereskedelmi hálózatként működő vállalat, mely nagyjából 12.200 üzlettel várja vásárlóit világszerte. Magyarországon több, mint több 8700 munkavállaló dolgozik lelkiismeretesen a vállalat sikereiért. A Lidl központi irodaháza Budapesten található, és a 202 magyarországi üzlet áruellátásáról 4 logisztikai központ gondoskodik.

Bízunk munkatársainkban

Hiszünk kollégáink elhivatottságában és képességeiben. Bízunk abban, hogy teljes erőbedobással tevékenykednek a mindennapokban és büszkén képviselik a Lidl-t munkaidejükön kívül is. Akiben megvan az elszántság arra, hogy fejlessze önmagát és megragadja a kínálkozó lehetőségeket, a Lidl-nél jó helyen jár. Nagy figyelmet fordítunk munkatársaink egyéni fejlesztésére és lehetőséget biztosítunk a szakmai előre lépésre.

high5

Fontos számunkra, hogy tisztelettel és egyenlően bánjunk egymással. Célunk, hogy napról-napra eredményesebbek legyünk és ez úgy valósulhat meg, ha odafigyelünk egymásra és elismerjük munkatársaink erőfeszítéseit. Éppen ezért hiszünk abban, hogy az egymásnak adott folyamatos visszajelzés építően hat mindannyiunkra. A Lidl nem csak szavakban ismeri el a munkavállalók eredményességét, hiszen átlagon felüli béreket és a juttatásokat is kínál.

Melyek a Lidl munkáltatói értékei?

Együtt a Lidl-nél

Diversity2

A #teamlidl fontos számunkra - az emberi jogok tiszteletben tartása pedig magától értetődő.
A hatályos jogszabályok és a belső irányelvek betartásának követelménye a vállalati alapelveinkben is szerepel, az egymással való lojális, előítéletektől mentes együttműködés pedig a Lidl egyik alapértéke.
Az „Együtt a Lidl-nél" elnevezésű küldetésnyilatkozatban a Lidl Magyarország Vezetősége megerősíti, hogy a Lidl támogatja és megköveteli a tisztességes, nyitott és bizalmon alapuló együttműködést - az egyenlő bánásmód követelményének betartásával és akadályoktól mentesen.

A küldetésnyilatkozat az alábbi linken keresztül érhető el!

Miért a Lidl?

Csatlakozz Te is üzleteink csapatához!

Csatlakozz Te is logisztikai központjaink csapatához!

Csatlakozz Te is központi irodaházunk csapatához!

Jelentkezz hozzánk!