Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Alkotunk

A reklámok a kereskedelem világának részei, azonban számunkra igazán fontos, hogy üzenetünket, ami a kiváló ár-érték arány, újra és újra hitelesen kommunikáljuk. Ez a kulcs a vásárlóink elégedettségéhez.

Mivel foglalkozunk mi?

bau

Budapesti irodánkban születnek meg a marketingkoncepciók.

Ily módon tudjuk biztosítani a kommunikációnk egységességét és megfelelni a nemzetközi elvárásoknak. Azon túl, hogy sok kampány házon belül születik, nagy hangsúlyt fektetünk a tartós együttműködésre az ügynökségekkel, a produkciós házakkal, vagy hírességekkel. Kampányaink mellett, új és izgalmas fejlesztéseket valósítunk meg.

marketing
díj

A változatosság garantált

Számtalan projekten dolgozunk nap mint nap 24 motivált kollégával. Rugalmasan gondolkodunk és tudatosan törekszünk a belátható eredmények elérésére. Koncepciónk a TV-ben vagy online, de akár akciók vagy speciális tevékenységek formájában is megvalósulhat. Ilyenek például az élő főzések, vagy a szakácskönyvünk.

Így dolgozunk mi

Munkánkat mindig szívvel és lélekkel végezzük, tevékenységünk során a vásárló áll a középpontban. Büszkék vagyunk rá, hogy gondolkodásunkat sok esetben szakmai díjakkal is elismerik.

Nyitottak vagyunk

marketing21

Nyitottak vagyunk az újdonságokra. Kommunikációnknál több csatornát is igénybe veszünk és egyre inkább előtérbe kerülnek a szociális hálók, üzeneteinket is vevőink igényeihez igazítjuk.

Tények & Érdekességek

Marketingosztályunk számokban

Floor

24 munkatárs

a marketing csapatunk létszáma.

2.500 féle szórólap

a grafikai csapatunk érdeme.

Verkauf-Basilikum-1zu1

Közel 2,5 millió látogató

a honlapunkon havonta.

Több 100 ezer háztartás

reklámszpotjaink által, hetente.