Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Díjaink és Elismeréseink

díjaink

Megbízható munkaadó 2023/2024

Megbízható23-24

Átadták a Megbízható Munkaadó 2023/2024-es kitüntető címeket, amelyet a Lidl Magyarország 2017/2018, 2019/2020 és 2021/2022 után ismét elnyert. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) olyan vállalatoknak ítéli oda az elismeréseket, amelyek teljesítik a munkavállalóknak biztosított munka- és szociális körülményekre vonatkozó, egy szakmai bíráló bizottság által kidolgozott feltételrendszert.

Top Employer 2023

TE_2024

A Lidl Magyarország immáron harmadik alkalommal került be a Top Employer minősítést elnyerő vállalatok közé. Idén a Lidl összesen 31 országban szerezte meg a rangos elismerést, mellyel immár 7. alkalommal érdemelte ki a Top Employer Europe pecsétet is. A Top Employer minősítéssel rendelkező vállatok elkötelezettek amellett, hogy vonzó munkalehetőséget és munkakörnyezetet biztosítsanak munkavállalóik számára.

A Top Employer 2024 egy több kategóriában indított, nem reprezentatív, szakmai zsűri által, előre meghatározott szempontrendszer alapján értékelt elismerés, amelynek alapja a nemzetközi Top Employers Institute által meghirdetett Top Employer megmérettetés. A Top Employers Institute a vállalatokat a HR Best Practices kérdőívben megadott információk alapján értékeli és minősíti. Ez 6 átfogó HR dimenziót és 20 HR-területet érint, mint például a HR stratégia, a munkakörülmények, a toborzás, az oktatás és a jólét. További információ: https://www.top-employers.com

 

 

Legvonzóbb Munkahelye Díj 2023

pwc2024

Átadták a PwC 2023 Legvonzóbb Munkahelye Díjakat, melyen a Lidl Magyarország győzedelmeskedett a kiskereskedelmi kategóriában, így immáron harmadik alkalommal került a dobogó legfelső fokára. A PwC Magyarország több, mint 80.000 fő megkérdezésével idén hetedik alkalommal mérte fel a hazai munkahelyválasztási preferenciákat, munkaerőpiaci igényeket.

Az „Az Év Legvonzóbb Munkahelye Díj” a PwC független, munkavállalói preferencia felmérése (leendő, friss és tapasztalt munkavállalók elvárásai) alapján kerülnek a vállalatokhoz, a felmérésben résztvevők szabadszavas válaszainak összesítése után. A felmérés holisztikus megközelítése révén valamennyi olyan területen méri a munkavállalók preferenciáit, melyek meghatározóak munkahelyválasztásuk során, például stratégia és jövőkép, munkakörnyezet és munkakörülmények, anyagi juttatások, egyéb nem pénzbeli juttatások, fejlődés stb. További információkért kattints

Szerethető Munkahelyek Díj 2023

Szerethető2023

A Lidl Magyarország 2019, 2021 és 2022 után idén is elnyerte a Szerethető Munkahely Díjat, melyet a Dreamjo.bs csapata hozott létre 2017-ben. A díjjal azokat a cégeket ismerik el, ahol a munkavállalók és munkakeresők szavazatai alapján a legjobb dolgozni.

2023-ban közel 1700 magyar munkahely mérettette meg magát cégmérettől függetlenül. Ráadásul idén még aktívabbak voltak a munkavállalók: több mint 72 000 szavazat oszlott meg a nevező cégek között a közönségszavazás során. Ezért is tölt el büszkeséggel minket, hogy a Lidl Magyarország is a nyertesek közé tartozik.

A Szerethető Munkahelyek 2023 díj alapja a Dreamjo.bs által Magyarországon működő vállalatok körében meghirdetett Szerethető Munkahelyek verseny, mely egy több kategóriában indított, nem reprezentatív, az interneten történő közönségszavazás eredménye alapján odaítélt díj.  www.szerethetomunkahelyek.hu