Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés

Díjaink és Elismeréseink

díjaink

Megbízható Munkaadó 2021/22

megbízható21-22

A Lidl Magyarország ismét elnyerte a Megbízható Munkaadó díját, mellyel a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) jutalmazta a Lidl munkaadói tevékenységét. A minősítést a Kamara által felkért zsűri olyan vállalatoknak ítélte oda, amelyek példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről. A pályázóknak hét területen megfogalmazott kritériumoknak kellett megfelelniük úgy, mint a javadalmazás, a szociális-jóléti juttatások, az egészség és a munkakörülmények, a képzés és továbbképzés, valamint a fejlődési lehetőségek.

Top Employer 2022

TE_HU

A Lidl Magyarország bekerült a Top Employer minősítéssel rendelkező vállalatok közé. Idén a Lidl összesen 25 országban szerezte meg a rangos elismerést, ezzel kiérdemelte a "Top Employer Europe" pecsétet is. A Top Employer minősítéssel rendelkező vállatok elkötelezettek amellett, hogy vonzó munkalehetőséget és munkakörnyezetet biztosítsanak munkavállalóik számára.

A Top Employer 2022 Hungary egy több kategóriában indított, nem reprezentatív, szakmai zsűri által, előre meghatározott szempontrendszer alapján értékelt elismerés, amelynek alapja a nemzetközi Top Employers Institute által meghirdetett Top Employer megmérettetés.  A Top Employers Institute a vállalatokat a HR Best Practices kérdőívben megadott információk alapján értékeli és minősíti. Ez hat átfogó HR-dimenziót és húsz HR-területet foglal magában, mint például a HR stratégia, a munkakörnyezet, a toborzás, az oktatás és a jólét.  https://www.top-employers.com/

Szerethető Munkahelyek Díj 2021

Szerethető_2021

A Lidl Magyarország 2019 után idén is elnyerte a Szerethető Munkahely Díjat, melyet a Dreamjo.bs csapata hozott létre 2017-ben. A díjjal azokat a cégeket ismerik el, ahol a munkavállalók és munkakeresők szavazatai alapján a legjobb dolgozni.

Az idei díj elnyeréséért 1600 nevező szállt ringbe, köztük közel 180 nagyvállalat, az elismerést ugyanakkor mindösszesen 35 nagyvállalat zsebelhette be. Ezért is tölt el büszkeséggel minket, hogy a Lidl Magyarország is a nyertesek közé tartozik, és „Dolgoznék itt” különdíjat is kaptunk.

A Szerethető Munkahelyek 2021 díj alapja a Dreamjo.bs által Magyarországon működő vállalatok körében meghirdetett Szerethető Munkahelyek verseny, mely egy több kategóriában indított, nem reprezentatív, az interneten történő közönségszavazás eredménye alapján odaítélt díj. A szavazatok alapján a Lidl Magyarország a nagyvállalat kategóriában Szerethető Munkahely, és "Dolgoznék itt" különdíjas. www.szerethetomunkahelyek.hu