Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Díjaink és Elismeréseink

díjaink

Megbízható munkaadó 2023/2024

Megbízható23-24

Átadták a Megbízható Munkaadó 2023/2024-es kitüntető címeket, amelyet a Lidl Magyarország 2017/2018, 2019/2020 és 2021/2022 után ismét elnyert. A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) olyan vállalatoknak ítéli oda az elismeréseket, amelyek teljesítik a munkavállalóknak biztosított munka- és szociális körülményekre vonatkozó, egy szakmai bíráló bizottság által kidolgozott feltételrendszert.

Top Employer 2023

TE_HU

A Lidl Magyarország immáron második alkalommal került be a Top Employer minősítést elnyerő vállalatok közé. Idén a Lidl összesen 28 országban szerezte meg a rangos elismerést, mellyel immár 6. alkalommal érdemelte ki a Top Employer Europe pecsétet is. A Top Employer minősítéssel rendelkező vállatok elkötelezettek amellett, hogy vonzó munkalehetőséget és munkakörnyezetet biztosítsanak munkavállalóik számára.

A Top Employer 2023 egy több kategóriában indított, nem reprezentatív, szakmai zsűri által, előre meghatározott szempontrendszer alapján értékelt elismerés, amelynek alapja a nemzetközi Top Employers Institute által meghirdetett Top Employer megmérettetés. A Top Employers Institute a vállalatokat a HR Best Practices kérdőívben megadott információk alapján értékeli és minősíti. Ez 6 átfogó HR dimenziót és 20 HR-területet érint, mint például a HR stratégia, a munkakörülmények, a toborzás, az oktatás és a jólét. További információ: https://www.top-employers.com

Legvonzóbb Munkahelye Díj 2022

PWC_2022

Átadták a PwC 2022 Legvonzóbb Munkahelye Díjakat, melyen a Lidl Magyarország győzedelmeskedett a kiskereskedelmi kategóriában, így immáron második alkalommal került a dobogó legfelső fokára. A PwC Magyarország közel 25.000 fő megkérdezésével idén hatodik alkalommal mérte fel a hazai munkahelyválasztási preferenciákat, munkaerőpiaci igényeket.

Az „Az Év Legvonzóbb Munkahelye Díj” a PwC független, munkavállalói preferencia felmérése (leendő, friss és tapasztalt munkavállalók elvárásai) alapján kerülnek a vállalatokhoz, a felmérésben résztvevők szabadszavas válaszainak összesítése után. A felmérés holisztikus megközelítése révén valamennyi olyan területen méri a munkavállalók preferenciáit, melyek meghatározóak munkahelyválasztásuk során, például stratégia és jövőkép, munkakörnyezet és munkakörülmények, anyagi juttatások, egyéb nem pénzbeli juttatások, fejlődés stb. További információkért kattints.

Szerethető Munkahelyek Díj 2022

Szerethető_2021

A Lidl Magyarország 2019 és 2021 után idén is elnyerte a Szerethető Munkahely Díjat, melyet a Dreamjo.bs csapata hozott létre 2017-ben. A díjjal azokat a cégeket ismerik el, ahol a munkavállalók és munkakeresők szavazatai alapján a legjobb dolgozni.

2022-ben több mint 1700 magyar munkahely mérettette meg magát cégmérettől függetlenül. A tavalyi 68 ezer szavazathoz képest idén még aktívabbak voltak a munkavállalók: most több mint 72 000 szavazat oszlott meg a nevező cégek között a közönségszavazás során. Ezért is tölt el büszkeséggel minket, hogy a Lidl Magyarország is a nyertesek közé tartozik.

A Szerethető Munkahelyek 2022 díj alapja a Dreamjo.bs által Magyarországon működő vállalatok körében meghirdetett Szerethető Munkahelyek verseny, mely egy több kategóriában indított, nem reprezentatív, az interneten történő közönségszavazás eredménye alapján odaítélt díj.  www.szerethetomunkahelyek.hu

Megbízható Munkaadó 2021/22

megbízható21-22

A Lidl Magyarország ismét elnyerte a Megbízható Munkaadó díját, mellyel a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) jutalmazta a Lidl munkaadói tevékenységét. A minősítést a Kamara által felkért zsűri olyan vállalatoknak ítélte oda, amelyek példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről. A pályázóknak hét területen megfogalmazott kritériumoknak kellett megfelelniük úgy, mint a javadalmazás, a szociális-jóléti juttatások, az egészség és a munkakörülmények, a képzés és továbbképzés, valamint a fejlődési lehetőségek.