Értékünk a kollégánk.
Bejelentkezés Bejelentkezés Könyvjelző
Könyvjelző

Álláskeresés

Találd meg számodra tökéletes munkakört.

Tovább a nyitott pozíciókhoz
Álláskeresés
díjaink

Díjaink és Elismeréseink

Megbízható Munkaadó 2019/20

mebizhato_munkaado

A Lidl Magyarország ismét elnyerte a Megbízható Munkaadó díját, mellyel a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) jutalmazta a Lidl munkaadói tevékenységét. A minősítést a Kamara által felkért zsűri olyan vállalatoknak ítélte oda, amelyek példaértékű módon gondoskodnak munkatársaik munka- és életkörülményeiről. A pályázóknak hét területen megfogalmazott kritériumoknak kellett megfelelniük úgy, mint a javadalmazás, a szociális-jóléti juttatások, az egészség és a munkakörülmények, a képzés és továbbképzés, valamint a fejlődési lehetőségek.

PwC 2019 Legvonzóbb Munkahelye Díj

Pwc_JÓ

A Lidl a legvonzóbb munkáltatók között! A PwC Magyarország által végzett kutatás eredményei alapján a 16-28 év közötti fiatalok a leendő munkahelyük kiválasztásakor az alábbi tényezőket tartják különösen fontosnak: rugalmas munkavégzés, kiszámítható munkaterhelés és az alapfizetés. A kérdőíves szabadszavas válaszok és jelölések alapján az idei évben tíz iparági kategóriában kerültek díjak kiosztásra. A Lidl Magyarország két díjat is átvehetett a szervezőktől: „A legjobb FMCG-munkahely Nívódíjat" továbbá a retail (kiskereskedelem) kategóriában a „2019 Legvonzóbb Munkahelye Díj" 2. helyezését érte el.

Szerethető Munkahelyek Díj 2019

szrethető_jó

A díjat a Dreamjo.bs csapata hozta létre 2017-ben azzal a céllal, hogy bemutassák azokat a cégeket, ahol a munkatársak véleménye alapján igazán jó dolgozni.

Közel 500 vállalkozás mérettette meg magát az idei versenyben a „Szerethető Munkahelyek Díj 2019” elnyerése kapcsán. A díjat 100 kis- és középvállalat és mindösszesen 25 nagyvállalat mondhatja magáénak.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Lidl Magyarország is a nyertesek között foglal helyet!