Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Fókuszban a termékek - Üdvözlünk a beszerzésen!

A beszerzésen azzal a kérdéssel foglalkozunk, hogy holnap mik lesznek a vevőink igényei. Ezen gondolatok mentén alakítjuk a márkás- és sajátmárkás-, Food- és Non-Food portfóliónkat, valamint az akciós termékeinket. Budapesti központunkban fejlesztjük a termékeket az összes üzletünk számára Magyarországon.

Hogyan épül fel a beszerzés?

A mi fő feladatunk a „beszerzés”, de szorosan együtt dolgozunk számos társosztállyal, aminek eredményeképpen gyorsan és professzionálisan tudunk reagálni a piac kihívásaira. Közigazgatási csapatunk ezen felül folyamatos támogatást nyújt nekünk gazdasági feladatokban, mint például a törzsadatok rögzítése és szerződések megírása.

A beszerzés fő feladatai: áruanalízis, beszállítókkal való tárgyalások, minőségbiztosítás és termékfejlesztés. Ezenkívül marketinggel, csomagolásfejlesztéssel és akció tervezéssel foglalkozunk.

Elköteleződtünk az innovatív energiafelhasználás támogatása, a fenntartható termelésből származó termék kínálat, és fair kereskedelem iránt.

Feladataink elvégzése során mindig a vásárlóink érdeke áll a középpontban.

Verkauf-GemueseBrot-Gang-2zu1
beszerzés

Tudatos vásárlói viselkedés.

Természetesen mi gondoskodunk a termékelemzésről és minőség-ellenőrzésről. A termékeink kóstolását is mi végezzük. A minőségen túl fontosnak tartjuk hangsúlyozni a „tudatos vásárlást”. Támogatjuk a vásárlóinkat a tudatos táplálkozásban és bevásárlásban.

Ami a munkánkat változatossá teszi:

Szeretjük, hogy szabad kezet kapunk a termékfejlesztés során. A tevékenységünk nem csak kizárólag a körülbelül 2.200 terméket összefoglaló állandó választékunkra korlátozódik. Mielőtt a polcaink feltöltődnek normál és akciós termékekkel, számos állomáson mennek keresztül, melyet mi felügyelünk.