Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Üzlet / Értékesítés

Nyitott pozícióink

Elhivatott kollégákat keresünk

Mi ugrik be, ha a Lidl-re gondolsz? Pontosan, az üzleteink. Közel 200 magyarországi üzletünkben heti hét napon át biztosítjuk vásárlóink számára mindazt, amire igényt tartanak. Mindezt gyorsan, egyszerűen és a lehető legjobb áron. Hatékony, gördülékeny, gyors: ilyenek munkatársaink munkanapjai az üzleteinkben. A lényegre fókuszálunk. Csapatként tudunk hatékonyan és gyorsan működni, és eközben mindig örömmel segítünk vásárlóinknak, vagy épp egymásnak.

Együtt tesszük sikeressé a Lidl-t
Hűtő pakolás
Zöldség pakolás

Együtt tesszük sikeressé a Lidl-t

Tisztelettudóak vagyunk egymással és megbecsüljük egymást. Tudjuk, hogy a Lidl-t mi tesszük sikeressé.

Hatékonyak vagyunk

Mindennap átgondoljuk, hogy holnap miként tudnánk gyorsabban, hatékonyabban és gördülékenyebben dolgozni. Mindezek mellett nem feledkezünk meg a munka öröméről sem.

Támogatjuk egymást

Számíthatunk egymásra. Együtt oldjuk meg a kihívást jelentő helyzeteket, támogatjuk és segítjük egymást, tanulunk egymástól.

Mindennapok az üzletben

Pontosan tudjuk, hogy mennyire izgalmas, komplex és kihívásokkal teli a munka az üzletekben. Emellett nemcsak a tapasztalt kereskedelmi szakemberek jelentkezését várjuk, épp ellenkezőleg – olyan egyéniségeket keresünk, akik magukénak érzik az értékeinket, és beleillenek a csapatunkba. A szakmai ismeretekről a jól strukturált betanulás során gondoskodunk.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy vásárlóink elégedetten távozzanak üzleteinkből. Ehhez nemcsak a termékeink jó ára, minősége és frissessége járul hozzá, hanem a vonzó termékprezentálás, a folyamatosan feltöltött polcok, és a kedves hozzáállás a vásárlókhoz. A Lidl azonban nem csupán a vásárlóknak éri meg – a munkatársaink mind átlagon felüli bérezésben és juttatásban részesülnek. Ha pedig készen állnak a további kihívásokra, kiváló lehetőséget kapnak a szakmai fejlődésre és feljebb lépésre. A Lidl egy biztos munkahely, ami izgalmas lehetőségeket kínál.

Feladataink az üzletben

Feladataink az üzletben
  • a kínált áru mennyiségének és vonzó elhelyezésének biztosítása
  • árurendelés és árupakolás
  • rend és tisztaság fenntartása az üzletben, vagyis rendszeres takarítás
  • a frissesség folyamatos ellenőrzése
  • akciók lebonyolítása
  • a vásárlók segítése
  • továbbképzések és betanítások
  • és természetesen kasszázás

Ismerd meg munkaköreinket az értékesítésben