Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Központjaink

Logistikzentrum-Vogelperspektive-16zu9

Központi Irodaházunk Budapesten

A főváros III. kerületében, Óbudán külvárosi zöldövezetben található a Központi Irodaházunk. Kollégáink azon dolgoznak, hogy az üzleteinkben és logisztikai központjainkban dolgozó munkatársak zökkenőmentesen és gördülékenyen tudják elvégezni napi feladataikat, és országos szinten minden vásárló elégedetten távozhasson a Lidl Magyarország üzleteiből.

Logisztikai Központjaink

logisztikaikp

Négy raktárunk szolgálja ki a csaknem 200 magyarországi üzletünket. A nyugat-magyarországi régiót a székesfehérvári raktár, Budapestet és vonzáskörzetét az ecseri raktár, a dél-magyarországi régiót a szigetszentmiklósi raktár, a kelet-magyarországi üzleteinket a hejőkürti raktárunk látja el napi szinten friss áruval.

Székesfehérvár 2004-ben nyitott meg, akkor 12 üzlettel együtt. Szigetszentmiklós 2009-ben nyitott, míg a 2022-es nyitásával az ecseri a legfiatalabb Logisztikai központunk. Hejőkürti Logisztikai központunk 2006 óta szolgálja ki az üzleteket.

Fenntartható fejlődés

Logisztikai központjaink építésénél és fejlesztésénél figyelembe vesszük a gazdasági, környezeti és társadalmi tényezőket. Egyedi megoldásaink teszik lehetővé, hogy kisebb alapterületen, a körülményekhez igazítva tudjuk ellátni a feladatainkat, méghozzá minden eddiginél hatékonyabban.

Energiatakarékos megoldásaink egyik eleme a természetes világítás használata LED-lámpák segítségével, továbbá a hatékony hűtési megoldások.

Napenergiával működtetett rendszerek biztosítják a lehető legkisebb mértékű CO2 kibocsátást, hogy a környezetre gyakorolt káros tényezők kibocsátása a lehető legalacsonyabb legyen.