Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Építészet & Expanzió & Ingatlan

Nyitott pozícióink
IThero2

Értéket építünk

Jól összehangolt munkafolyamatok előzik meg azt a pillanatot, amikor az első bevásárlókocsi begördül egy újonnan megnyílt üzletünk ajtaján. Az építési szempontból megfelelő területek, az átépítésre alkalmas ingatlanok felkutatása, a helyszínanalízisek, az építkezések, valamint az épületek berendezése és karbantartása is mind-mind a mi feladataink közé tartozik. Munkánk célja többek közt az is, hogy munkatársaink és vásárlóink számára országos szinten biztonságos, stílusos és jó hangulatú környezetet tudjunk biztosítani.

Így működünk

Rudi kisebb

Gondosan foglalkozunk közel 200 üzletünk, 4 logisztikai központunk és a központi irodaházunk üzemeltetésével és karbantartásával.

A mindennapi munkavégzésünk során a fenntartható és takarékos energiagazdálkodást is szem előtt tartjuk.

Emellett nyitottak vagyunk az új, kreatív megoldásokat biztosító lehetőségekre is, melyeknek köszönhetően a rendszeres sikerélmény és a fejlődés biztosított osztályunkon.

Mindig a legjobbra törekszünk

Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos megújulásra és szeretjük a kihívásokkal teli innovatív megoldásokat. Az ingatlanok vásárlásával, bérbevételével és bérbeadásával kapcsolatos teendőkben szorosan együttműködünk regionális központjainkban dolgozó kollégáinkkal. Technikai beszerzési osztályunk felel az épületek berendezésért és a munkavégzéshez szükséges eszközök biztosításáért.

Tervezünk és építünk

bau

Az építészeti lehetőségek felkutatásával, a tervek kidolgozásával és a kivitelezési tervek kidolgozásával az építésügyi osztályunk foglalkozik. A létesítményeink építéséhez, átépítéséhez kapcsolódó kihívások mindig új megoldások felkutatására sarkallnak bennünket.

Központjaink

Ismerd meg a Lidl központi létesítményeit.

Tovább olvasok