Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Munkatársainkért vagyunk

Pályázóink és munkatársaink mindig számíthatnak ránk a személyügyi témákkal, munkajoggal, munkatársak kiválasztásával és fejlesztésével kapcsolatos kérdésekben. Kulcsfontosságú számunkra a jó kapcsolat a jelenlegi munkavállalóinkkal és mindazokkal, akik a jövőben szeretnének csatlakozni hozzánk. A bizalom osztályunk működésének alapja.

Toborzás-kiválasztás

marketing

A toborzás-kiválasztási osztályunk fontos feladata, hogy egy újonnan nyíló vagy egy megüresedett pozíció kapcsán a Lidl elképzeléseit és a pályázók igényeit, készségeit és kompetenciáit is figyelembe véve találjuk meg új munkatársunkat. Gondoskodunk az aktuálisan nyitott pozíciók meghirdetéséről, a pályázókkal történő kapcsolatfelvételről, az interjúk szervezéséről, lebonyolításáról és egészen a szerződéskötésig elkísérjük a jelöltünket. Nagy hangsúlyt fektetünk a kiválasztás során a jelöltélményre és fontosnak tartjuk azt is, hogy a jelöltek már a kiválasztás során találkozhassanak leendő szakmai felettesükkel. A kiválasztással kapcsolatos feladatokon túl a munkáltatói márka építése is osztályunk feladata, ehhez számos eszköz áll rendelkezésünkre. Többek között rendszeresen szervezünk toborzónapokat és különböző eseményeket, melyek révén kötetlen formában találkozhatnak az érdeklődők kollégáinkkal.

Személyügy

HR-személyügy

Munkáltatói értékünk a megbízhatóság. Kiemelten fontos számunkra, hogy munkavállalóink a belső előírásoknak megfelelően, időben és pontosan kapják meg munkabérüket és az ehhez kapcsolódó juttatásokat. Mindez bizonyítja, hogy a Lidl kiszámítható, precíz, fair és megbízható vállalat.

Személyügyi területünk felel az üzemorvosi vizsgálatokért és a TB ügyintézésért is, ezen felül számos digitalizációs projektben veszünk részt. A digitalizáció révén egyszerűbbé és gördülékenyebbé vált kollégáink számára a szabadságok ügyintézése, illetve a munkaidő rögzítése.

Kollégáink bátran fordulhatnak hozzánk bármilyen elszámolással-, szerződéskötéssel és módosítással-, vagy akár szervezeti felépítéssel kapcsolatos kérdésben.

Talent Management

HR_TM

Az új belépők számára betanulási terveket készítünk, mely mentor és trénerprogrammal egészül ki. Célunk, hogy az új csapattagjaink gyorsan és hatékonyan betanuljanak és beilleszkedjenek hozzánk. A Talent Management folyamatunk részeként minden kolléga számára biztosítjuk az éves teljesítményértékelést, melynek keretein belül a felettesek a munkavállalókkal közösen az évente megújuló fejlesztési katalógusunkból választhatnak képzéseket. Az általunk biztosított tréningeknek köszönhetően a dolgozók nagy része egyénre szabott fejlesztésben részesül. Vannak, akiket előre megtervezett programokkal támogatunk, míg mások számára akár a nyelvoktatás is elérhető opció. Karrierlehetőségeket kínálunk a munkavállalóinknak hazai és nemzetközi környezetben is. 

Engagement

A képzések mellett nagy hangsúlyt fektetünk arra is, hogy munkavállalóinkat hosszútávon motiváljuk, elkötelezettségüket növeljük. Célunk, hogy feltérképezzük a vállalati kultúrát, a munkatársak elégedettségét és az eredmények, a tapasztalatok segítségével, valamint különböző HR projektek bevezetésével és folyamatok működtetésével motiváljuk őket arra, hogy hosszú távon a Lidl-t válasszák munkáltatónak. A kollégák jóllétéért számos programot alakítunk ki, melyekben aktívan részt vehetnek, legyen az egészségmenedzsment, munka-magánélet egyensúly vagy csapatépítők, rendezvények szervezése. Folyamatosan új ötletekkel, programokkal színesítjük a juttatásainkat, hogy a munkavállalóink elégedetten töltsék a munkanapjaikat a Lidl csapatában. A juttatások, a szervezeti értékek, a vállalati, valamint a vezetői alapelvek kialakításában és folyamatos kommunikációjában is aktív szerepet játszik az osztályunk, annak érdekében, hogy Magyarország első számú munkáltatója legyünk.