Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés
Könyvjelző

Álláskeresés

Találd meg számodra tökéletes munkakört.

Tovább a nyitott pozíciókhoz

Munkatársainkért vagyunk

Büszkén mondhatjuk, hogy munkatársaink mindig számíthatnak ránk a személyügyi témákkal, munkajoggal, munkatársak kiválasztásával és fejlesztésével kapcsolatos kérdésekben. Kulcsfontosságú számunkra a jó kapcsolat a jelenlegi munkavállalóinkkal és mindazokkal, akik a jövőben szeretnének csatlakozni hozzánk. A bizalom osztályunk működésének alapja, és munkánkban megbízhatóak vagyunk.

ügyfszgero
annamari
marketing

Személyügy

Munkáltatói értékünk a megbízhatóság. Kiemelten fontos számunkra, hogy munkavállalóink a belső előírásoknak megfelelően, időben és pontosan kapják meg munkabérüket és az ehhez kapcsolódó juttatásokat. Ezáltal is azt szeretnénk kommunikálni, hogy a Lidl kiszámítható, precíz, fair és megbízható vállalat. Kollégáink bátran fordulhatnak hozzánk bármilyen elszámolással-, szerződéskötéssel és módosítással-, vagy akár szervezeti felépítéssel kapcsolatos kérdésben.

Személyzeti osztály

Az új belépő szerződéskötését követően, megkezdődik a mi munkánk a betanulási terv elkészítésével. Új belépőink gyors és hatékony beilleszkedését több programunk, eseményünk is támogatja. További feladataink között szerepel még a munkavállalóink teljesítményértékelése, továbbképzése és fejlesztése, illetve elkötelezettségük folyamatos fenntartása is különböző projektjeink és folyamataink által.

Toborzás-kiválasztás

A toborzás-kiválasztási osztályunk fontos feladata, hogy egy újonnan nyíló vagy egy megüresedett pozíció kapcsán a Lidl elképzeléseit és a pályázók igényeit, készségeit és kompetenciáit is figyelembe véve találjuk meg új munkatársunkat.  Mi gondoskodunk az aktuálisan nyitott pozíciók meghirdetéséről, a pályázókkal történő kapcsolatfelvételről, az interjúk szervezéséről, lebonyolításáról és egészen a szerződéskötésig elkísérjük a jelöltünket.

Elköteleződés

HR

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy munkavállalóinkat hosszútávon motiváljuk. A HR osztályon nap mint nap arra törekszünk, hogy szakértő partnerként adjunk választ munkatársaink és vezetőink kérdéseire, emellett sokszínű programokkal támogatjuk az összes magyarországi üzletünk, a három logisztikai központunk és a központi irodaházunk munkatársainak elköteleződését.

Folyamatos fejlődés

A képzési lehetőségek, a személyes karrier és a szakmai elégedettség hozzájárul közös sikerünkhöz. Munkatársaink országos és nemzetközi, fejlesztési programokban és jobrotáción is részt vehetnek. Ezzel is kollégáink fejlődését, karrierjét támogatjuk.