Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Raktár / Logisztika

Nyitott pozícióink

Mivel foglalkozunk mi?

Mi felelünk a termékeket és a hulladékot érintő logisztikai folyamatokért. Fő feladatunk biztosítani, hogy a rendelt áruk – legyen az zöldség, gyümölcs vagy tartós fogyasztási cikk – megfelelő precizitással és gondoskodással, a megfelelő időben megérkezzenek az üzletekbe minden nap. A raktárlogisztika osztály gondoskodik a beérkező áruk átvételéről, minőségi ellenőrzéséről és beraktározásáról, valamint a bolti rendelések összekészítéséről, tehát a komissiózásról, míg a kiszállítási osztály feladata az elkészült raklapok eljuttatása az üzletekbe. Ahogy az üzletekben, a raktárainkban is nagy hangsúlyt fektetünk a raktár külső-belső tisztaságára.

Logisztikai központjaink

4:3

Vásárlóként az ember a sokszínű árukínálatunkat és annak frissességét tapasztalja nap mint nap az üzleteinkben, ami a logisztikai központok nélkül lehetetlen lenne.

4 logisztikai központ gondoskodik üzeleteink áruellátásról, amelyek Ecseren, Szigetszentmiklóson, Székesfehérváron és Hejőkürtön találhatóak.

A háttérben nem csak a legmodernebb logisztikai technológiák és átgondolt folyamatok működnek, hanem egy erős csapat is dolgozik. Ezek vagyunk mi – a munkatársak, akik biztosítják a Lidl üzletek áruellátását.

Raktár page_csak vidáman
Raktár page_fejlődési lehetőség

Csak vidáman!

Fontos, hogy számíthatunk egymásra, kölcsönösen tiszteljük és támogatjuk egymást. Nem feledkezünk meg arról sem, hogy mindig legyen néhány kedves szavunk a kollégánkhoz.

Így nem csak sikeresek vagyunk, mint csapat, hanem élvezzük is az együtt töltött időt!

Számtalan fejlődési lehetőség

A Lidl számunkra nem csupán egy munkahely, hanem egy stabil, megbízható partner. Kimagasló, percalapú – fizetésünk mellett számos képzést és támogatást is kapunk. Aki elég motivált és ambiciózus, annak a Lidl fejlődési lehetőséget biztosít.

Dániel

Ez az első munkahelyem, és szeretek itt lenni, mert fontosnak érzem magam. Tovább olvasok

Raktári csoportvezető

raktardani