Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Betanulás

betanulás

Üdvözlünk a Lidl Magyarország fedélzetén!

Szeretnénk, ha első munkanapjaid jó hangulatban telnének, ezért célunk, hogy feladataid átvételekor folyamatos támogatást kapj. A Központi irodaház új belépő kollégái számára ezt figyelembe véve dolgoztuk ki betanulási folyamatunkat. Sikeres betanulást kívánunk!

Betanulási terved az alábbi mérföldkövekből fog felépülni:

Az első nap

Az első napod közvetlen felettesed és mentorod társaságában fog telni. Megismerkedsz a csapattal, a munkatársak feladatköreivel, a területed fontos projektjeivel, és láthatod nagyvonalakban, hogy az adott osztály hogyan járul hozzá a Lidl Magyarország sikeréhez.

Köszöntőnap

Havi rendszerességgel tartunk köszöntőnapokat új kollégáink számára. A Köszöntőnap lehetőséget biztosít az új belépők számára, hogy megismerkedjenek a Lidl alapelveivel, betekintést nyerjenek az osztályok működésébe, folyamataiba és választ kapjanak a vállalatot érintő legfontosabb kérdésekre.

Szakterület megismerése

A közvetlen kollégáid segítségével fogod részletesen megismerni az osztályod működését. Ők fogják átadni azokat az információkat, amelyek szükségesek lesznek a munkavégzéshez.

Társosztályok megismerése

Célzottan mutatjuk be azon társosztályok munkatársait és folyamatait, akikkel kapcsolatban leszel. Testközelből ismerheted meg a kollégák mindennapjait, a közös munka kapcsolódási pontjait, hiszen lesznek napok a betanulásod alatt, amit a kijelölt osztályokon tölthetsz megfigyelő szerepkörben.

Betanulás az üzletben

Nagyra értékeljük az üzleteinkben dolgozó kollégáink munkáját, éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy a Központi irodaház személyzete is megismerkedjen az üzletek mindennapjaival. Betanulásod részeként néhány napot egyik üzletünkben fogsz eltölteni, hogy megismerkedj a feladatokkal, folyamatokkal, és az ottani kihívásokkal.

Visszajelző beszélgetés

Sikeres betanulásod egy visszajelző beszélgetés zárja, mely keretein belül a közvetlen feletteseddel beszélgethettek a Lidl-nél töltött első időszakodról. Fontos a kölcsönös visszajelzés, ezért nem csak közvetlen felettesed, hanem Te is visszajelezhetsz a betanulási folyamatról, a tapasztalataidról és tisztázhatjátok a jövőbeli elvárásaitokat is.