Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Pályakezdők

kiszti4

Pályakezdőként a Lidl-nél

Kezdd nálunk a karriered és jelentkezz hozzánk már pályakezdőként. Akár diákként, akár egyetemistaként vagy azt követően megtalálhatod nálunk a számításaidat. Az alábbi lehetőségek várnak Rád:

Vezető utánpótlás program

Vezető utánpótlás program

Az értékesítés és a logisztika területén két lelkes trainee-nek adtunk lehetőséget 2022 tavaszán, hogy egy átfogó, 18 hónapos betanulási időszakot követően egy vezetői pozícióban folytathassák Lidl karrierjüket. A kiválasztottak részt vehetnek egy németországi kiküldetésben is, mely során megismerhetik az anyavállalat működését és folyamatait, mindemellett még nyelvet is tanulhatnak.

IT Young Potential

IT Young Potential

Az IT terület kulcsfontosságú szerepet játszik a Lidl mindennapjaiban. IT Young Potential rendezvényünk keretében a fiataloknak szeretnénk bemutatni, hogy miért érdemes a Lidl IT csapatához csatlakozni.  Ha szeretnél IT tapaszlatot szerezni vagy bővítenéd ismereteid, Nálunk a legjobb helyen jársz. A négy IT területünk változatos és kihívásokkal teli lehetőségeket kínál, így garantáltan megtalálod a hozzád leginkább illő pozíciót.

IT Young Potential

Jelentkezz még ma!

Nyitott pozícióinkért kattints

Területi értékesítési vezető utánpótlás

Területi értékesítési vezető utánpótlás

Szeretnél frissdiplomásként vezetői pozícióban dolgozni? Mobilis vagy és rendelkezel B kategóriás jogosítvánnyal? Szuper, ehhez céges autót is biztosítunk. Jelentkezz területi értékesítési vezetőnek és koordinálj napi szinten 4-5 üzlet működését. Betanulásod 8-14 hónapja során megismerheted a Lidl értékesítési stratégiáját, valamint minden segítséget megadunk ahhoz, hogy elsajátíthasd a munkakör betöltéséhez szükséges ismereteket.

Területi értékesítési vezető utánpótlás

Csatlakozz hozzánk még ma!

Nyitott pozícióinkért kattints

Üzletvezető-helyettes utánpótlás

Üzletvezető-helyettes utánpótlás

Szeretnél belelátni egy áruház működésébe? Betanulásod keretében megismerheted az üzletvezetői feladatkört és a bolti folyamatokat egyaránt, így az üzletvezető távollétében az üzlet teljes körű irányításában is kipróbálhatod magad. Személyre szabott betanulási program által pedig mindenre megtanítunk, amire szükséged lehet.

Üzletvezető-helyettes utánpótlás

Jelentkezz hozzánk üzletvezető-helyettesnek!

Nyitott pozícióinkért kattints

Fesztivál aktivitások

Fesztivál aktivitások

Állandó résztvevői vagyunk az EFOTT, a CAMPUS és a Balaton-átúszás rendezvényeknek, ahol a Feszt Market mellett minden évben HR kitelepülés is várja az érdeklődőket. Az elmúlt évek legizgalmasabb aktivitásai közé tartozott a VR szemüveg és a Lidl Karrier Mászófal, melyekről az alábbi aftermovie-k adnak ízelítőt. Fesztiválozz velünk és válogass karrierlehetőségeink közül!

HR nyári aktivitás 2022-ben

Lidl VR aktivitás

Lidl Karrier Mászófal