Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Pályakezdők

kiszti4

Pályakezdőként a Lidl-nél

Kezdd nálunk a karriered és jelentkezz hozzánk már pályakezdőként. Akár diákként, akár egyetemistaként vagy azt követően megtalálhatod nálunk a számításaidat. Az alábbi lehetőségek várnak Rád:

Vezető utánpótlás program

Vezető utánpótlás program

Az értékesítés és a logisztika területén két lelkes trainee-nek adtunk lehetőséget 2022 tavaszán, hogy egy átfogó, 18 hónapos betanulási időszakot követően egy vezetői pozícióban folytathassák Lidl karrierjüket. A kiválasztottak részt vehetnek egy németországi kiküldetésben is, mely során megismerhetik az anyavállalat működését és folyamatait, mindemellett még nyelvet is tanulhatnak.

IT Young Potential

Pályakezdők_IT Young Potential

Az IT terület kulcsfontosságú szerepet játszik a Lidl mindennapjaiban. IT Young Potential rendezvényünk keretében a fiataloknak szeretnénk bemutatni, hogy miért érdemes a Lidl IT csapatához csatlakozni.  Ha szeretnél IT tapaszlatot szerezni vagy bővítenéd ismereteid, Nálunk a legjobb helyen jársz. A négy IT területünk változatos és kihívásokkal teli lehetőségeket kínál, így garantáltan megtalálod a hozzád leginkább illő pozíciót.

IT Young Potential

Jelentkezz még ma!

Nyitott pozícióinkért kattints

Területi értékesítési vezető utánpótlás

Területi értékesítési vezető utánpótlás

Szeretnél frissdiplomásként vezetői pozícióban dolgozni? Mobilis vagy és rendelkezel B kategóriás jogosítvánnyal? Szuper, ehhez céges autót is biztosítunk. Jelentkezz területi értékesítési vezetőnek és koordinálj napi szinten 4-5 üzlet működését. Betanulásod 8-14 hónapja során megismerheted a Lidl értékesítési stratégiáját, valamint minden segítséget megadunk ahhoz, hogy elsajátíthasd a munkakör betöltéséhez szükséges ismereteket.

Területi értékesítési vezető utánpótlás

Csatlakozz hozzánk még ma!

Nyitott pozícióinkért kattints

Üzletvezető-helyettes utánpótlás

Pályakezdők_ÜVH

Szeretnél belelátni egy áruház működésébe? Betanulásod keretében megismerheted az üzletvezetői feladatkört és a bolti folyamatokat egyaránt, így az üzletvezető távollétében az üzlet teljes körű irányításában is kipróbálhatod magad. Személyre szabott betanulási program által pedig mindenre megtanítunk, amire szükséged lehet.

Üzletvezető-helyettes utánpótlás

Jelentkezz hozzánk üzletvezető-helyettesnek!

Nyitott pozícióinkért kattints

Fesztivál aktivitások

Fesztivál aktivitások

Állandó résztvevői vagyunk a CAMPUS és a Balaton-átúszás rendezvényeknek, valamint 2023-tól a SZIN fesztiválon is találkozhattok velünk, ahol a Feszt Market mellett minden évben HR kitelepülés is várja az érdeklődőket. Az elmúlt évek legizgalmasabb aktivitásai közé tartozott a VR szemüveg és a Lidl Karrier Mászófal, illetve a HR Selfie Spinner melyekről az alábbi aftermovie-k adnak ízelítőt. Fesztiválozz velünk és válogass karrierlehetőségeink közül!

HR nyári aktivitás 2023-ban

Campus Fesztivál

SZIN Fesztivál

41. Balaton-átúszás

Lidl VR aktivitás

Lidl Karrier Mászófal