Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Villám randevú a Lidl-lel!

Villám randevúzz a Lidl-lel és tudj meg minden kulisszatitkot ügyfélszolgálatunkról!

 

Az esemény célja az, hogy megismertessük a ügyfélszolgálati pozícióinkban ellátandó feladatokat és megtaláljuk azon új munkavállalóinkat, akik szívesen csatlakoznának a Lidl csapatához!

  • Többet tudhatsz meg a nyitott teljes- és részmunkaidős pozíciókról a kollégáinktól egy kötetlen beszélgetés keretében.
  • A villám randevún kollégáink mesélnek a juttatásokról és többek között arról, hogy infláció-kompenzációs prémiumot biztosítunk 2023.02.28-ig.
  • Segítjük jelentkezésed ügyfélszolgálati pozícióinkra, valamint nyitott kérdéseidre is választ kaphatsz.

 

Foglalj egy 20 perces időpontot 2022. szeptember 30-ára 9-től 17 óráig a "Villám randevú" tárgy megjelölésével a recruiting@lidl.hu email címen.

 

Kérjük, hogy a regisztráció során több időpontot is jelölj meg, ami számodra alkalmas lehet aznap. Kollégáink pár napon belül visszajeleznek a végleges időpontról és küldik a becsatlakozáshoz szükséges Microsoft Teams linket.

 

Tájékoztatunk, hogy a regisztráció során megadott személyes adataid (név, e-mail cím), kizárólag az eseményen való részvétel biztosítása, ellenőrzése érdekében kezeljük. Regisztráció nélkül nem tudjuk biztosítani részvételed a Toborzónapon. A regisztráció során megadott személyes adataidat, legkésőbb az eseményt követő 30 napon belül töröljük. Az adatkezelés jogalapja az önkéntes hozzájárulásod.

Jogosult vagy tájékoztatást kérni az adatkezelésről, az adataid módosítását, törlését vagy korlátozást kérni, illetve élhetsz az adathordozhatóság jogával. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a Lidl adatkezelése nem felel meg a jogi követelményeknek, akkor a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság eljárását kezdeményezheted, vagy bíróság előtt pert indíthatsz. Bővebb információ: https://jobs.lidl.hu/kapcsolat/adatvedelem

 

A Microsoft Teams adatkezelési tájékoztatója a következő linken érhető el: Microsoft Teams Privacy - Microsoft Teams | Microsoft Docs

30.09.2022

9 és 17 óra között, amikor számodra alkalmas. Várjuk jelentkezésed egy 20 perces beszélgetésre!

Microsoft Teams

Budapest, Rádl árok 6.