Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Területi értékesítési vezető - Karriernap

Jelentkezz Karriernapunkra és nyerj betekintést a Lidl kulisszái mögé!
Az esemény célja, hogy bemutassuk a Lidl-t, mint munkáltatót, valamint a területi értékesítési vezető pozíciónkat.

 

Szívesen dolgoznál Magyarország piacvezető kiskereskedelmi láncánál? Mobilis vagy országon belül? Szeretnél vezető pozícióban dolgozni?

 

A 9-12 hónapos betanulási program alatt megismerheted értékesítési stratégiánkat, folyamatainkat. A betanulást követően pedig 4-6 üzletért, valamint 120-200 kolléga irányításáért vállalsz felelősséget, így hozzájárulva vállalatunk sikeréhez.

 

Mire számíthatsz az eseményen?

  • Az említett pozíciók bemutatása a szakterületeken dolgozó kollégáinktól egy kötetlen esemény keretében.
  • A munkakörnyezetet és modern irodaházunk megismerése.
  • A meglepetés ajándékok mellett, segítjük jelentkezésed meghirdetett pozíciókra, valamint nyitott kérdéseidre is választ kaphatsz.

 

Részletesebb leírást a feladatkörről itt találsz:

 

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, így kérjük, hogy szakmai önéletrajzoddal jelentkezz a recruiting@lidl.hu e-mail címen a „Területi értékesítési vezető Karriernap” tárgymegjelöléssel. Az esemény zártkörű és meghívóhoz kötött.  

 

Jogosult vagy tájékoztatást kérni az adatkezelésről, az adataid módosítását, törlését vagy korlátozást kérni, illetve élhetsz az adathordozhatóság jogával. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a Lidl adatkezelése nem felel meg a jogi követelményeknek, akkor a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság eljárását kezdeményezheted, vagy bíróság előtt pert indíthatsz.
Bővebb információ: https://jobs.lidl.hu/kapcsolat/adatvedelem

 

29.05.2024

Kezdés: 17:00

Lidl Magyarország Központi Irodaház

Rádl árok 6.