Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Bolti dolgozó toborzónap Üröm

Gyere el toborzónapunkra az üzletünkbe, tudj meg többet kollégáinktól a nyitott pozíciókról. Az esemény célja az, hogy megismertessük a bolti dolgozó pozícióinkban ellátandó feladatokat és megtaláljuk azon új munkavállalóinkat, akik szívesen csatlakoznának a Lidl csapatához!

 

A toborzónapon való részvétel regisztrációhoz kötött, részvételi szándékodat kérjük itt jelezd az időpont és a helyszín megjelölésével: jelentkezes011@lidl.hu

Kérjük, hogy önéletrajzot is hozz magaddal!

 

Tájékoztatunk, hogy a regisztráció során megadott személyes adataid (név, e-mail cím), kizárólag az eseményen való részvétel biztosítása, ellenőrzése érdekében kezeljük. Regisztráció nélkül nem tudjuk biztosítani részvételed a Toborzónapon. A regisztráció során megadott személyes adataidat, legkésőbb az eseményt követő 30 napon belül töröljük. Az adatkezelés jogalapja az önkéntes hozzájárulásod.

Jogosult vagy tájékoztatást kérni az adatkezelésről, az adataid módosítását, törlését vagy korlátozást kérni, illetve élhetsz az adathordozhatóság jogával. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a Lidl adatkezelése nem felel meg a jogi követelményeknek, akkor a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság eljárását kezdeményezheted, vagy bíróság előtt pert indíthatsz. Bővebb információ: adatvedelem@lidl.hu.

03.06.2023

Kezdés: 14:00

Lidl üzletünk - Üröm, Dózsa György út 3152/1 HRSZ.

Üröm, Dózsa György út 3152/1.