Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Bolti dolgozó toborzónap - Budaörs

Gyere el toborzónapunkra, tudj meg többet kollégáinktól a nyitott pozíciókról. Az esemény célja az, hogy megismertessük a bolti dolgozó pozícióinkban ellátandó feladatokat és megtaláljuk azon új munkavállalóinkat, akik szívesen csatlakoznának budaörsi Lidl üzletünk csapatához!

 

Kezdés: 15:00

Várható befejezés: 17:00

 

Toborzónap helyszíne: Lidl üzletünk (2040 Budaörs, Károly király út 145.)

 

A Toborzónapon való részvétel regisztrációhoz kötött, részvételi szándékodat kérjük itt jelezd az időpont megjelölésével: jelentkezes008@lidl.hu

 

Tájékoztatunk, hogy a regisztráció során megadott személyes adataid (név, e-mail cím), kizárólag az eseményen való részvétel biztosítása, ellenőrzése érdekében kezeljük. Regisztráció nélkül nem tudjuk biztosítani részvételed a Toborzónapon. A regisztráció során megadott személyes adataidat, legkésőbb az eseményt követő 30 napon belül töröljük. Az adatkezelés jogalapja az önkéntes hozzájárulásod.

Jogosult vagy tájékoztatást kérni az adatkezelésről, az adataid módosítását, törlését vagy korlátozást kérni, illetve élhetsz az adathordozhatóság jogával. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a Lidl adatkezelése nem felel meg a jogi követelményeknek, akkor a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság eljárását kezdeményezheted, vagy bíróság előtt pert indíthatsz. Bővebb információ: Adatvédelem (lidl.hu)

12.06.2024

Kezdés: 15:00

Lidl üzletünk - Budaörs

2040 Budaörs, Károly király út 145.