Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Balatoni bolti dolgozói toborzónap - Csatlakozz a Lidl csapatához a nyári szezonra!

Gyere el toborzónapunkra az üzletünkbe és kóstolj bele a Lidl nyári életérzésébe!

 

Az esemény célja az, hogy megismertessük a bolti dolgozó pozícióinkban ellátandó feladatokat és megtaláljuk azon új munkavállalóinkat, akik szívesen csatlakoznának a keszthelyi Lidl csapatához!

  • Többet tudhatsz meg a nyitott teljes- és részmunkaidős pozíciókról a kollégáinktól egy kötetlen esemény keretében.
  • A helyszínen mesélnek kollégáink a juttatásokról és többek között arról, hogy szálláshelyet is biztosítunk a nyári időszakra.
  • A meglepetés ajándékok mellett, jelentkezhetsz keszthelyi üzleteinkbe, valamint nyitott kérdéseidre is választ kaphatsz.

A toborzónapon való részvétel regisztrációhoz kötött, részvételi szándékodat kérjük itt jelezd az időpont és a helyszín megjelölésével: recruiting@lidl.hu

 

Kérjük, hogy önéletrajzot is hozz magaddal!

 

Tájékoztatunk, hogy a regisztráció során megadott személyes adataid (név, e-mail cím), kizárólag az eseményen való részvétel biztosítása, ellenőrzése érdekében kezeljük. Regisztráció nélkül nem tudjuk biztosítani részvételed a Toborzónapon. A regisztráció során megadott személyes adataidat, legkésőbb az eseményt követő 30 napon belül töröljük. Az adatkezelés jogalapja az önkéntes hozzájárulásod.

Jogosult vagy tájékoztatást kérni az adatkezelésről, az adataid módosítását, törlését vagy korlátozást kérni, illetve élhetsz az adathordozhatóság jogával. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a Lidl adatkezelése nem felel meg a jogi követelményeknek, akkor a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság eljárását kezdeményezheted, vagy bíróság előtt pert indíthatsz. Bővebb információ: adatvedelem@lidl.hu.

16.05.2022

Várunk 11 és 16 óra között, amikor számodra alkalmas.

Kristály Hotel**** - Keszthely, Lovassy utca 20.

Keszthely, Lovassy utca 20.