Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Első munkanapod & Betanulásod

Betanulás_üzlet_hero

Gratulálunk új pozíciódhoz és egyúttal szeretettel köszöntünk a Lidl csapatában!

Az első munkanap egy új munkahelyen nagyon különleges. Számunkra az a legfontosabb, hogy jól érezd magad és megfelelő fogadtatásban részesülj, miközben minden fontos információt megkapsz a munkádról, valamint a vállalat működéséről.

Mi is vár rád az első munkanapodon az üzletben?

TIPP: A betanulásod során sok új információt fogsz kapni, ezért fontos, főleg az elején, hogy kérdezz, ha valami nem világos számodra. Nyugodtan tedd fel kérdéseidet, mentorod, trénered, felettesed, illetve kollégáid is szívesen segítenek!

Köszöntőnap

Nő_férfi_piros háttér

A Lidl-nél a betanulási program része egy Köszöntőnap, mely a regionális logisztikai központban kerül megtartásra. Akár az is előfordulhat, hogy az első napodat ezen az eseményen töltöd majd. Az alkalmon rengeteg hasznos információt tudhatsz meg a Lidl életéről, működésének alapelveiről, ezenkívül sor fog kerülni egy rövid raktárlátogatásra is, melynek keretében betekintést nyerhetsz a raktár működésébe. Az eseményen találkozni fogsz további új belépő munkatársaiddal is, ami kiváló lehetőség a kapcsolatépítésre.

 

 

Férfi és nő bolt_piros háttér

Köszöntőnapi témák:

  • Lidl kultúrája, az értékek, alapelvek;
  • Lidl története;
  • Üzletek működése;
  • Raktárak működése;
  • Betanulásod;
  • HR témák, beleértve a juttatásokat, a szabadságot és a munkaruhát;
  • ….és még sok minden más!

 

A rendezvényre vonatkozó részletes információkat, a pontos időpontot és helyszínt a vezetődtől fogod megkapni.

Betanulásod

A Lidl-nél minden új belépő munkavállalót egy részletes betanulási terv vár, mely hozzásegít ahhoz, hogy minden szükséges tudás és készség birtokába kerülhess és sikeresen elvégezhesd feladataidat.

A képzési program e-learning formájú elméleti moduljai segítségével elsajátítod az alapokat, melyeket a trénered segítségével átültettek a gyakorlatba. A mentorod a szociális beilleszkedésed támogatásáért felel, de az utadon közvetlen felettesed is mindenben támogat majd Téged, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból.

 

A betanulási terved 4 részből áll: Elméleti oktatás, Gyakorlatok és Önálló munkák, Teszt, majd lezárás visszajelzéssel.

Georgina hero
ricsibox4
Bolti_INT_hero
Sűtő fiú

Elméleti oktatás

Elmagyarázzuk neked folyamatainkat, és ezek alapján a feladataidat. Az interaktív e-learning kurzusokon elmélyítheted ismereteidet az egyes témákban.

Gyakorlatok és önálló munkák

Az alapok megismerése után trénered segít a gyakorlati ismeretek, készségek elsajátításában, melyeket önálló munkavégzésed során tudsz alkalmazni.

Teszt

Tesztekkel teheted próbára a tanulási folyamat előrehaladását, a tudásod mélyülését, majd trénereddel együtt ellenőrizhetitek a sikerességet, megbeszélhetitek a tapasztalatokat.

Visszajelzés

A betanulásod utolsó eleme egy visszajelző beszélgetés, melynek keretében a betanulás tartalmának közös áttekintése, valamint a következő feladatokra való kitekintés történik. Az alkalom keretében neked is lehetőséged lesz a visszajelzés adására felettesed irányába.

Betanulásod során az alábbi témákkal fogsz megismerkedni:

Betanulásod során az alábbi személyek és eszközök lesznek a segítségedre:

Még többet szeretnél tudni?

Adunk pár tippet a munkakezdéshez!

Kattints ide több információért!