Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Első munkanapod & Betanulásod

KrisztiPetraBetanul
Gratulálunk új pozíciódhoz és egyúttal szeretettel köszöntünk a Lidl csapatában!

Az első munkanap egy új munkahelyen nagyon különleges. Számunka az a legfontosabb cél, hogy jól érezd magadat és egy áttekintést kapj a munkádról, valamint a vállalat működéséről.

Első munkanap
Fanni_Tomi
Rudi
Judit
Ebéd
mentor_slider

Az első napodon a csapatod izgatottan vár majd téged, felettesed vagy mentorod körbevezet és bemutat a csapatnak. Egy megbeszélés keretében megbeszélitek feletteseddel, hogy mi vár a következő időszakban, illetve tisztázzátok az elvárásokat, megbeszélitek a felmerülő kérdéseket.

Átadásra kerülnek számodra a munkaeszközeid és kialakításra kerül a munkaállomásod, melyet birtokba is vehetsz!

Átadásra kerül számodra a betanulási terved, mely az elkövetkezendő időszakban támaszod lesz és segít, hogy minden szükséges információt megkapj.
Számíthatsz arra is, hogy e-learning tananyagokat végzel majd el egy online rendszeren keresztül.

Közösen ebédelsz a csapatoddal, így lehetőséged lesz az ismerkedésre, csevegésre új kollégáiddal.

Mentorod az első napokban találkozik majd veled és támogat téged a beilleszkedésben, illetve a vállalat megismerésében. Rendszerint a második munkanapon sor kerül egy közös ebédre a mentoroddal, melynek keretében megismerkedhettek, felteheted a kérdéseidet.

Betanulásod
köszöntőnap_2 ember

Köszöntőnapok havonta egyszer kerülnek megrendezésre a központi irodaházban, a logisztikai központokban pedig heti vagy kétheti rendszerességgel. Ha a belépésed dátuma épp egy köszöntőnap dátumára esik, akkor az is előfordulhat, hogy első munkanapodon részt tudsz venni a rendezvényen.
A Köszöntőnap keretében az új munkavállalóink megismerkedhetnek a vállalattal, alapelveinkkel és a társosztályokkal. Az eseményen találkozni fogsz további új belépő munkatársaiddal is, ami kiváló lehetőség a kapcsolatépítésre, ismerkedésre.
Az alkalom pontos időpontját meg fogod találni a betanulási tervedben is.
Szeretettel várunk a Köszöntőnapodon!

A Lidl-nél minden új belépő munkavállalót egy részletes betanulási terv vár, mely hozzásegít ahhoz, hogy minden szükséges tudás és készség birtokába kerülhess, ami szükséges ahhoz, hogy sikeresen elvégezhesd feladataidat.

A betanulásod részeként e-learning tananyagok elvégzésre is sor fog kerülni, illetve a tárosztályok működésébe is bepillanthatsz majd, megismerkedhetsz üzleteink működésével is. Utad során a mentor és a közvetlen felettesed is mindenben támogat majd, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból.

Sok sikert kívánunk!

 

Betanulási terved 4 részből áll: Orientáció, Elmélyítés, Gyakorlat, Visszajelzés.

marketing
brainstorm
Headsetes lány
Visszajelzés

Orientáció

Ebben az időszakban megismerkedsz új munkatársaiddal, feladataiddal, illetve a vállalat és a csapatod működésével.

Elmélyítés

Az alapok megismerése után megismerkedsz a társosztályokkal, akikkel kapcsolatban leszel munkád során. Ennek segítségével ki tudod alakítani az egyműködés alapjait, valamint látni fogod a „big picture”-t és el fogod tudod helyezni feladataidat a vállalat működésében.

Gyakorlat

Ebben a szakaszban részt fogsz venni egy bolti betanuláson, melynek során megismerheted üzleteink működését. Állj nyitottan a feladatokhoz és kérdezz bátran! Amennyiben munkád során kapcsolatban leszel a raktárakkal is, akkor sor fog kerülni egy betanulásra a raktárban, ahol körbe vezetnek és bemutatják a raktárban folyó munkálatokat, folyamatokat. Bizonyos esetekben (pozícióhoz kötötten) sor kerülhet külföldi betanulásra is.

Visszajelzés

A betanulásod utolsó eleme egy visszajelző beszélgetés, melynek keretében közösen átbeszélitek a betanulásodat, valamint visszajelzést kapsz működésdere vonatkozóan. Az alkalom keretében neked is lehetőséged lesz visszajelzés adására a felettesed irányába.

Betanulásod során az alábbi eszközök lesznek a segítségedre, illetve az alábbi személyek nyújtanak támogatást számodra:

Még többet szeretnél tudni?

Adunk pár tippet a munkakezdéshez!

Kattints ide több információért!