Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Belépésed előtt

Preboarding_raktár_belépésed előtt

Mire számíthatsz a belépésedet megelőzően?

Közeledik az első napod, reméljük, izgatott vagy! Itt találod azokat a lépéseket, amelyek még a munkába állás előtt várnak rád.

Targoncás

1. Gratulálunk! Felvételt nyertél a Lidl raktári csapatába!

Közvetlen felettesed telefonon értesít Téged a kiválasztásról, valamint megbeszélitek a kezdési dátumot és a munkaszerződés megkötésének menetét, valamint bekéri a nyilvántartásba vételhez szükséges személyes adataidat.

Kesztyús ember

2. A munkaszerződésed megkötése

A szerződéskötésére a raktárban kerül sor. A közvetlen felettesed elmagyarázza a szerződésben foglaltakat, átadja az üzemorvosi vizsgálathoz szükséges beutalódat, valamint az egészségügyi kiskönyvedet, megrendeli a munkaruhádat, tájékoztat a munkabeosztásodról, valamint a trénered és mentorod személyéről.

Raktári pakoló lány

3. Közvetlen felettesed megkeres téged telefonon!

A beszélgetés lehetőséget kínál számodra a felmerülő kérdéseid feltevésére, hogy minden információ a birtokodban legyen, mire megkezded karriered a Lidl-nél! A vezetőddel egyeztetitek az első heti munkabeosztásodat, tisztázzátok, hogy hány órára érkezz és mire számíthatsz az első munkanapodon. A közvetlen felettesed telefonszámát érdemes elmentened, így kérdés esetén meg tudod keresni őt!

pakoló diszpécseres lány

4. Üzemorvosi vizsgálat + tüdőszűrés

A belépésedet megelőzően üzemorvosi vizsgálaton, valamint tüdőszűrésen szükséges részt venned. A tűdőszűrőre a beutalót a háziorvosodtól tudod kérni. Fontos, hogy az üzemorvosi vizsgálat előtt kerüljön rá sor, különben az üzemorvoshoz két alkalommal kell menned. A Lidl személyügyi munkatársa megkeres téged telefonon és egyeztet egy időpontot az üzemorvosi vizsgálatra, illetve kérdés esetén rendelkezésre áll. A beutalódat a szerződéskötés során a közvetlen felettesed adja át számodra.

Készen is állsz az első munkanapodra!

Szeretnél többet tudni az első munkanapodról?

További információért kattints ide!