Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző
Raktár_Első munkanapod
raktárdani

Első munkanapod & Betanulásod

Első munkanapod & Betanulásod

Gratulálunk új pozíciódhoz és egyúttal szeretettel köszöntünk a Lidl csapatában!

Az első munkanap egy új munkahelyen nagyon különleges. Számunkra az a legfontosabb, hogy jól érezd magad és megfelelő fogadtatásban részesülj, miközben minden fontos információt megkapsz a munkádról, valamint a vállalat működéséről.

Mi is vár rád az első munkanapod a raktárban?

TIPP: A betanulásod során sok új információt fogsz kapni, ezért fontos, főleg az elején, hogy kérdezz, ha valami nem világos számodra. Nyugodtan tedd fel kérdéseidet, mentorod, trénered, felettesed, illetve kollégáid is szívesen segítenek!

raktári_köszinap

A Lidl-nél a betanulási program része a Köszöntőnap, mely a regionális logisztikai központban kerül megtartásra. Amennyiben az első munkanapod a Lidl-nél egy Köszöntőnap dátumára esik, akkor akár az is előfordulhat, hogy az első napodat a rendezvényen töltöd majd. Az alkalmon rengeteg hasznos információt tudhatsz meg a Lidl életéről, működésének alapelveiről, ezenkívül sor fog kerülni egy rövid raktárlátogatásra is, melynek keretében betekintést nyerhetsz a raktár működésébe. Az eseményen találkozni fogsz további új belépő munkatársaiddal is.

raktári köszinap témák

Köszöntőnapi témák:

  • Lidl kultúrája, az értékek, alapelvek;
  • Lidl története;
  • Üzletek működése;
  • Raktárak működése;
  • Betanulásod;
  • HR témák, beleértve a juttatásokat, a szabadságot és a munkaruhát;
  • ….és még sok minden más!

A rendezvényre vonatkozó részletes információkat, a pontos időpontot és helyszínt a vezetődtől fogod megkapni.

Betanulásod

A Lidl-nél minden új belépő munkavállalót egy részletes betanulási terv vár, mely hozzásegít ahhoz, hogy minden szükséges tudás és készség birtokába kerülhess és sikeresen elvégezhesd feladataidat.

A képzési program e-learning formájú elméleti moduljai segítségével elsajátítod az alapokat, melyeket a trénered segítségével átültettek a gyakorlatba. A mentorod a szociális beilleszkedésed támogatásáért felel, de az utad közvetlen felettesed is mindenben támogat majd Téged, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból.

A betanulási terved 5 részből áll: Elméleti oktatás, Gyakorlat, Önálló munka, Teszt, majd lezárás Visszajelzéssel.

Az elsajátítandó információkat egy-egy téma köré csoportosítjuk. Az egyes témák elméleti és gyakorlati részből épülnek fel, először egy elméleti oktatást szükséges megtekintened, majd a gyakorlatban is elsajátítod a tudást trénered támogatásával. Az oktatást és a gyakorlati szakaszt általában egy teszt követi. A kérdések és az interaktív gyakorlatok változatossá teszik a tanulást.

raktár_slider1
raktári slider2
istvankocka
raktár_slider 4
raktár_slider5

Elméleti okatatás

Elmagyarázzuk neked folyamatainkat, és ezek alapján a feladataidat. Az interaktív e-learning kurzusokon elmélyítheted ismereteidet az egyes témákban.

Gyakorlat

Az alapok megismerése után trénered segít a gyakorlati ismeretek, készségek elsajátításában.

Önálló munka

A megszerzett gyakorlati tudást önálló munkavégzésed során tudod alkalmazni.

Teszt

Tesztekkel teheted próbára a tanulási folyamat előrehaladását, a tudásod mélyülését, majd trénereddel együtt ellenőrizhetitek a sikerességet, megbeszélhetitek a tapasztalatokat.

Visszajelzés

A betanulásod utolsó eleme egy visszajelző beszélgetés, melynek keretében a betanulás tartalmának közös áttekintése, valamint a következő feladatokra való kitekintés történik. Az alkalom keretében neked is lehetőséged lesz a visszajelzés adására felettesed irányába.

A betanulásod során az alábbi témákkal fogsz megismerkedni:

Betanulásod során az alábbi eszközök és személyek lesznek a segítségedre:

Még többet szeretnél tudni?

Adunk pár tippet a munkakezdéshez!

Kattints ide több információért!