Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Belépésed előtt

értékesítés hero

Mire számíthatsz a belépésedet megelőzően?

Közeledik az első napod, reméljük, izgatott vagy! Itt találod azokat a lépéseket, amelyek még a munkába állás előtt várnak rád.

Kék_fiú_happy

1. Gratulálunk! Te kerültél kiválasztásra a megpályázott pozícióra!

Közvetlen felettesed vagy egy HR munkatársunk felhív Téged, hogy értesítsen az ajánlatról, és megbeszéljétek a kezdési dátumot, valamint a munkaszerződés megkötésének menetét, valamint bekéri a nyilvántartásba vételhez szükséges személyes adataidat.

Office_kék_fiú

2. A munkaszerződésed megkötése

Ezután sor kerül a munkaszerződésed aláírására, melyhez meghívunk jövőbeli munkahelyedre. A közvetlen felettesed elmagyarázza a szerződésben foglaltakat, valamint tájékoztat a mentorod személyéről, átadja az üzemorvosi vizsgálathoz szükséges beutalódat, valamint az egészségügyi kiskönyvedet.

Adri_telefon

3. Közvetlen felettesed megkeres téged telefonon!

A beszélgetés lehetőséget kínál számodra a felmerülő kérdéseid feltevésére, hogy minden információ a birtokodban legyen, mire megkezded a munkádat a Lidl-nél! A vezetőddel egyeztetitek az első heti munkabeosztásodat, tisztázzátok, hogy hány órára érkezz és mire számíthatsz az első munkanapodon. A közvetlen felettesed telefonszámát érdemes elmentened, így kérdés esetén meg tudod keresni őt!

gépelő lány

4. Üzemorvosi vizsgálat + tüdőszűrés

A belépésedet megelőzően üzemorvosi vizsgálaton, valamint tüdőszűrésen szükséges részt venned. A tűdőszűrőre a beutalót a háziorvosodtól tudod kérni. Fontos, hogy az üzemorvosi vizsgálat előtt kerüljön rá sor, különben az üzemorvoshoz két alkalommal kell menned. A Lidl személyügyi munkatársa megkeres téged telefonon és egyeztet egy időpontot az üzemorvosi vizsgálatra, illetve kérdés esetén rendelkezésre áll. A beutalódat a szerződéskötés során a közvetlen felettesed adja át számodra.

Készen is állsz az első munkanapodra!

Szeretnél többet tudni az első napodról?

További információkért kattints ide!