Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés Könyvjelző

Belépésed előtt

bolti takarító fiú

Mire számíthatsz a belépésedet megelőzően?

Közeledik az első napod, reméljük, izgatott vagy! Íme azok a lépések, amelyek még az első munkanapod előtt várnak rád.

Mosolygós nő

Gratulálunk! Kiválasztásra kerültél a megpályázott pozícióra!

Közvetlen felettesed vagy egy HR munkatársunk telefonon értesít Téged a kiválasztásról, valamint megbeszélitek a kezdési dátumot és a munkaszerződés megkötésének menetét, valamint bekéri a nyilvántartásba vételhez szükséges személyes adataidat.

2-1 zöldség

A munkaszerződésed megkötése

A munkaszerződés megkötése általában abban az üzletben történik, ahová felvételt nyertél. A közvetlen felettesed elmagyarázza a szerződésben foglaltakat, átadja az egészségügyi kiskönyvedet, valamint a beutalódat az üzemorvosi vizsgálatra, megrendeli a munkaruhádat, tájékoztat a munkabeosztásodról, valamint a tréneredről és mentorodról. Az alkalom nagyszerű lehetőség arra, hogy a felmerülő kérdéseidet feltedd új vezetődnek! Kérdezz bátran!

Mosolygó fiú

Közvetlen felettesed megkeres téged telefonon

A beszélgetés lehetőséget kínál számodra az időközben felmerülő kérdéseid feltevésére, hogy minden információ a birtokodban legyen, mire megkezded munkádat a Lidl-nél! A vezetőddel egyeztetitek az első heti munkabeosztásodat, tisztázzátok, hogy hány órára érkezz és mire számíthatsz az első munkanapodon. A közvetlen felettesed telefonszámát érdemes elmentened, így kérdés esetén meg tudod keresni őt!

Hűtő pakoló srác

Üzemorvosi vizsgálat és tüdőszűrés

A belépésedet megelőzően üzemorvosi vizsgálaton, valamint tüdőszűrésen szükséges részt venned. A tűdőszűrőre a beutalót a háziorvosodtól tudod kérni. Fontos, hogy az üzemorvosi vizsgálat előtt kerüljön rá sor, különben az üzemorvoshoz két alkalommal kell menned. A Lidl személyügyi munkatársa megkeres téged telefonon és egyeztet egy időpontot az üzemorvosi vizsgálatra, illetve kérdés esetén rendelkezésre áll. A beutalódat a szerződéskötés során a közvetlen felettesed adja át számodra.

Készen is állsz az első munkanapodra!

Szeretnél többet tudni az első munkanapodról?

További információért kattints ide!