Válaszd a Lidl-t

Állásajánlatok

Város vagy irányítószám nem található

 
  Aktuális állásajánlatok » Minden állásajánlat Állások

Lidl.
A mi munkánk.
A mi sikerünk.

A Lidl munkatársai

avatar1

Hogyan pályázhatsz?

Szeretnél megpályázni egy állást Európa egyik legsikeresebb kereskedelmi vállalatánál? Jelentkezz karrier oldalunkon keresztül, az online pályázati űrlap kitöltésével.

Kik pályázhatnak?

Ez a konkrét követelményprofiltól függ. Kérjük, olvasd át pontosan a megpályázni kívánt állás leírását, és pályázatában részletezd azokat a pontokat, amelyek eltérnek az általunk megadott követelményprofiltól. Általánosságban azt mondhatjuk – mindig a legjobbakat keressük. Pályázz, ha motivált vagy, és velünk együtt szeretnéd alakítani a kereskedelem jövőjét!

Mikor érdemes pályázni?

Erre vonatkozóan nincsenek kötött szabályok vagy kezdési időpontok. Folyamatosan és minden területen keresünk jó munkatársakat. Küldje el nekünk pályázati dokumentumait, és közölje velünk, mikor tudna kezdeni nálunk!

Vállalatunkat a gyorsaság jellemzi – a pályázatok feldolgozását illetően is. Dokumentumai kézhezvételét követően rövid időn belül értesítést küldünk a pályázata elbírálásával kapcsolatosan.

Hogyan pályázz?

Kérjük nyújtsd be online pályázatodat a jobs.lidl.hu oldalán, így gyorsan fel tudjuk dolgozni a pályázatodat. Ezen a felületen keresztül eljuttathatod hozzánk önéletrajzodat, motivációs leveledet és további beszkennelt bizonyítványaidat. Kiváltképpen vezetői munkakör megpályázása esetén várunk egy motivációs levelet, amelyben leírja, miért Te vagy a megfelelő jelölt vállalatunk számára, és miért szeretnél nálunk dolgozni; ezenkívül fényképes önéletrajzot kérünk, és az eddigi végzettségeidet, szakképzettségedet és teljesítményedet igazoló bizonyítványokat/igazolásokat.