Válaszd a Lidl-t
  • Lidl, mint munkáltató

    A Lidl Európa legnagyobb élelmiszer diszkont áruháza. 30 országban vagyunk jelen több mint 10.000 áruházzal. Magyarországon 2004-ben nyitottuk első üzletünket. Jelenleg 181 áruházzal rendelkezünk és több, mint 5000 munkavállalót foglalkoztatunk.

    » Lidl, mint munkáltató
  • Munkatársaink

    Munkatársaink számára a munka, a család és a szabadidő összeegyeztethetőségét messzemenően lehetővé tevő munkaidőt és munkafeltételeket alakítunk ki.

    » Lidl, mint munkáltató

Állásajánlatok

Város vagy irányítószám nem található

 
  Aktuális állásajánlatok » Minden állásajánlat Állások

"Szívesen dolgozom
egy olyan helyen, ahol
elismerik a munkámat."

Erika, ügyviteli munkatárs

avatar1

Történetünk

Lidl élelmiszerkereskedelmi hálózatként működő vállalat, amely az erőteljes expanziónak köszönhetően Európában és határain túl is eredményesen fejlődik.

Kezdetünktől napjainkig

javascript:void(0)

A Lidl-t Németországban alapították az 1930-as években. 1973-ban a németországi Ludwigshafenben épült az első olyan áruház, melyet ma is ismerünk. Az alapelvünk már akkor is az volt, mint ma: vásárlóinknak a legjobb minőséget a legjobb áron kínáljuk. A 80-as évek végétől más országokban is megnyitotta boltjait. A 90-es években a Lidl nemzetközi bolthálózattá vált. Számos bolt nyitott meg az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Olaszországban és számos más európai országban. A Lidl verhetetlen áraival és magas minőségű termékeivel főszerepet tölt be a nemzetközi piacon. 2012-ben a Lidl Magyarország elnyerte első Superbrands díját, amelyet azóta már további 3 követ. 2015/2016 Best Buy Award díjának nyertese, azaz a vásárlók szerint mi nyújtjuk a legjobb ár-minőség arányát. Azóta folyamatosan bővül díjaink, elismeréseink száma. A vállalat több, mint 10,000 üzlettel és több, mint 215,000 munkavállalóval van jelen 30 országban. Az USA-ban is megindult a Lidl terjeszkedése, ahol már szintén válogathatunk a kedvező árú, minőségi termékek között. Növekedj velünk!

A Lidl Magyarországon

A Lidl Magyarországon 2004-ben jelent meg, ekkor nyitotta meg Székesfehérváron első logisztikai központját valamint első 12 üzletét. 2006-ban és 2009-ben megnyitotta további 2 logisztikai központját Hejőkürtön illetve Szigetszentmiklóson. Mára a Lidl 181 üzlettel és több, mint 5000 alkalmazottal rendelkezik Magyarországon. Az elmúlt néhány évben a diszkont élelmiszer-kereskedelmi hálózatok között a Lidl átvette a vezető szerepet, valamint a napi fogyasztási cikkeket árusító kis- és nagykereskedelmi üzletláncok rangsorában is előkelő helyet foglal el.