Értékünk a kollégánk.
Álláskeresés Bejelentkezés
Könyvjelző

Álláskeresés

Találd meg számodra tökéletes munkakört.

Tovább a nyitott pozíciókhoz

Balatoni nyár a Lidl-lel. #teamlidl

Gyere el online toborzónapunkra és kóstolj bele a Lidl nyári életérzésébe!

 

Az esemény célja az, hogy megismertessük a bolti dolgozói pozícióinkban ellátandó feladatokat és megtaláljuk azon új munkavállalóinkat, akik szívesen csatlakoznának a Lidl nyári csapatához.

  • Többet tudhatsz meg a nyitott teljes- és részmunkaidős pozíciókról a kollégáinktól egy kötetlen esemény keretében.
  • A virtuális toborzónapon mesélnek kollégáink a juttatásokról és többek között arról, hogy szálláshelyet is biztosítunk a nyári időszakra.
  • Segítjük a jelentkezésed balatoni üzleteink bármelyikébe, valamint nyitott kérdéseidre is választ kaphatsz.

 

Töltsük 2022 nyarát #együtt a Balatonon. Kattints és vegyél részt az online eseményünkön:

 Kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz

A közvetlen kapcsolatfelvétel érdekében kérjük, hogy kamerával készülj. Kép- és hangfelvétel rögzítés nem történik a Lidl részéről.

 

A toborzónapon való részvétel regisztrációhoz kötött, részvételi szándékodat kérjük itt jelezd az időpont és „Online toborzónap” tárgy megjelölésével: recruiting@lidl.hu

Kérjük, hogy önéletrajzot is csatolj a regisztráció során!

 

Tájékoztatunk, hogy a regisztráció során megadott személyes adataid (név, e-mail cím), kizárólag az eseményen való részvétel biztosítása, ellenőrzése érdekében kezeljük. Regisztráció nélkül nem tudjuk biztosítani részvételed a Toborzónapon. A regisztráció során megadott személyes adataidat, legkésőbb az eseményt követő 30 napon belül töröljük. Az adatkezelés jogalapja az önkéntes hozzájárulásod.

Jogosult vagy tájékoztatást kérni az adatkezelésről, az adataid módosítását, törlését vagy korlátozást kérni, illetve élhetsz az adathordozhatóság jogával. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy a Lidl adatkezelése nem felel meg a jogi követelményeknek, akkor a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság eljárását kezdeményezheted, vagy bíróság előtt pert indíthatsz. Bővebb információ: adatvedelem@lidl.hu.

A Microsoft Teams adatkezelési tájékoztatója a következő linken érhető el: Microsoft Teams Privacy - Microsoft Teams | Microsoft Docs

30.06.2022

Kezdés: 11:00

World Pin

Microsoft Teams

Budapest, Rádl árok 6.

Student