Válassza a Lidlt

Állásajánlatok

Város vagy irányítószám nem található

 
  Aktuális állásajánlatok » Minden állásajánlat Állások

Lidl.
A mi munkánk.
A mi sikerünk.

A Lidl munkatársai

avatar1

Hogyan pályázhat?

Szeretne megpályázni egy állást Európa egyik legsikeresebb kereskedelmi vállalatánál? Jelentkezzen weboldalunkon keresztül, az online pályázati űrlap kitöltésével.

Kik pályázhatnak?

Ez a konkrét követelményprofiltól függ. Kérjük, olvassa át pontosan a megpályázni kívánt állás leírását, és pályázatában részletezze azokat a pontokat, amelyek Önnél eltérnek az általunk megadott követelményprofiltól. Általánosságban azt mondhatjuk – mindig a legjobbakat keressük. Pályázzon, ha Ön motivált, és velünk együtt kívánja alakítani a kereskedelem jövőjét!

Mikor érdemes pályázni?

Erre vonatkozóan nincsenek kötött szabályok vagy kezdési időpontok. Folyamatosan és minden területen keresünk jó munkatársakat. Küldje el nekünk pályázati dokumentumait, és közölje velünk, mikor tudna kezdeni nálunk!

Vállalatunkat a gyorsaság jellemzi – a pályázatok feldolgozását illetően is. Dokumentumai kézhezvételét követően rövid időn belül értesítést küldünk a pályázata elbírálásával kapcsolatosan.

Hogyan pályázzon?

Kérjük nyújtsa be online pályázatát a jobs.lidl.hu oldalon, így gyorsan fel tudjuk dolgozni pályázatát. Ezen felületen keresztül eljuttathatja hozzánk önéletrajzát, motivációs levelét és további beszkennelt bizonyítványait. Kiváltképpen vezetői munkakör megpályázása esetén várunk Öntől egy motivációs levelet, amelyben leírja, miért Ön a megfelelő jelölt vállalatunk számára, és miért szeretne nálunk dolgozni; ezenkívül fényképes önéletrajzot kérünk, és az eddigi végzettségeit, szakképzettségét és teljesítményét igazoló bizonyítványokat/igazolásokat.